Bolu Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bolu’da, yeni yılın ilk gününde Gölcük’te tatilci yoğunluğu

BOLU’NUN GÖZDE TURİZM MERKEZİ GÖLCÜK TABİAT PARKI, YENİ YILIN İLK GÜNÜNDE TATİLCİ AKININA UĞRADI.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Bolu’da, yeni yılın ilk gününde Gölcük’te tatilci yoğunluğu
136 views
01 Ocak 2022 - 16:10
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Bolu’nun gözde turizm merkezi Gölcük Tabiat Parkı, yeni yılın ilk gününde tatilci akınına uğradı.

Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden birisi olan ve Bolu’nun incisi olarak bilinen Gölcük Tabiat Parkı, yeni yılın ilk gününde tatilci akınına uğradı. Yeni yıla Bolu’da giren tatilciler yılın ilk gününde doğayla iç içe vakit geçirmek için geldikleri Gölcük’te yağmurlu havaya rağmen keyifli vakit geçirdiler. Göl çevresinde yürüyüş yapan tatilciler, bol bol fotoğraf çektirdi.

Ailesiyle birlikte Ankara’dan tatil için gelen Miray Akkuş, yeni yıldaki beklentisinin korona virüs salgının bitmesi olduğunu söyledi. Hamit Akkuş ise “Bolu doğasıyla çok güzel. Her sene mutlaka en az bir sefer uğramaya çalışıyoruz. Bir günlüğüne bile olsa burada havayı solumak çok güzel” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.